Ana Sayfa KONYA, TÜRKİYE 5 Eylül 2023 1360 Görüntüleme

AK Parti Teşkilatlarında Peş Peşe İstifalar Geldi. İstifaların Nedeni Açıklanmadı

kardesleryaziicimasa

Konya ve Niğde AK Parti teşkilatlarında peşpeşe gelen istifalar partililer ve vatandaşlarda merak uyandırdı. İstifaların tam nedeni açıklanmazken, istifa gerekçesini açıklayan ilçe başkanları, belediye başkanı aday adayı olmak için istifa ettiklerini belirttiler.

AK Parti Konya Kadınhanı ilçe başkanı İrfan Karaca, Beyşehir ilçe başkanı Recep Elkin ve Akşehir ilçe başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, ilçe başkanlığı görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Konya’nın yanı sıra, Niğde’de de istifalar peşpeşe geldi. Niğde AK Parti merkez ilçe başkanı M. Ali Şafak ile merkez kadın kolları başkanı Gülsüm Temur, Ulukışla ilçe başkanı Göksel Akçam, Altunhisar ilçe başkanı Yavuz Hıra, Çiftlik ilçe başkanı Cavat Temur da ilçe başkanlığı görevlerinden istifa ettiklerini duyurdular.

-İstifalardaki Ortak Cümle: “Gönül Birliği İle Aldığımız Karar”-

AK Parti teşkilatlarındaki istifalar vatandaşlar arasında da merak uyandırırken, istifa eden ilçe başkanlarının istifa açıklamalarında “gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda ilçe başkanlığı görevinden ayrılmış bulunuyorum” cümlesi dikkat çekti.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster