Ana Sayfa EREĞLİ, TÜRKİYE 3 Ekim 2023 1742 Görüntüleme

Ereğlili Öğretim Görevlisi Elvin Özütaştan, Eski Erkek Arkadaşının Silahlı Saldırısına Uğradı

kardesleryaziicimasa

Ereğli’nin tanınan isimlerinden, Ereğli Gazetesinin eski sahibi Derviş Özütaştan’ın kızı, akademisyen Elvin Özütaştan, eski erkek arkadaşının silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, İzmir’in Konak ilçesinde meydana geldi. Konak ilçe emniyet müdürlüğünde polis memuru olarak görev yaptığı öğrenilen 41 yaşındaki Adnan Erman Özbek, Konak Göztepe Mahallesinde karşılaştığı, Celal Bayar Üniversitesi Soma MYO’da görevli öğretim görevlisi Elvin Özütaş’tan ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu’na beylik tabancası ile kurşun yağdırdı.

Özütaştan ile Berberoğlu vücudunun birçok yerine isabet eden mermilerle yere yığıldı. Özbek ise olay yerinden kaçtı. Yaralanan Elvin Özütaştan, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eski milli sporcu olduğu öğrenilen ve 7 kurşunla yaralanan Berberoğlu’nun ise tedavisinin sürdüğü, hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan ve polis tarafından aranan zanlı polis memuru Özbek ise, Güzelbahçe ilçesindeki evinde tabanca ile intihar ederek yaşamına son verdi.

-Baba Derviş Özütaştan: “Kızımı Rahatsız Ediyordu”-

Kızını talihsiz olayda kaybeden Derviş Özütaştan ise, kızının zanlı tarafından sürekli rahatsız edildiğini belirtti ve “Kızımın 2 çocuğu vardı. Adnan Erman Özbek, rahatsız ediyordu. Benim de son zamanlarda haberim oldu. Olaydan kısa süre önce kızımın otomobilin arkasına, kendi otomobilini park etmiş. ‘Seni kurşun yağmuruna tutacağım’ demiş. Olaydan birkaç saat önce beni aradı. ‘Baba, hayati tehlikem var’ dedi. Bunun üzerinde Konya’dan yola çıktım. Sonra kötü haberi aldık” diye konuştu.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster