Ana Sayfa HALKAPINAR, YAŞAM 7 Ağustos 2024 283 Görüntüleme

Halkapınar Belediye Başkanı Vardar, Seçim Vaatlerini Yerine Getiriyor

kardesleryaziicimasa

31 Mart yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden Konya Halkapınar ilçesi belediye başkanı olarak seçilen Mehmet Vardar, seçimlerden bu yana geçen 5 aylık sürede, seçim sürecinde verdikleri vaatlerin büyük kısmını gerçekleştirdi.

Seçimlerden hemen sonraki hafta çalışmalarına başlayan Halkapınar Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde İvriz mesire alanında temizlik çalışmaları ile işe koyuldu.

-Vaatler Bir Bir Yerine Getiriliyor-

Halkapınar Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Vardar, seçim sürecindeki vaatlerini yerine getirmek için mazbatayı aldıktan hemen sonra kolları sıvadı. İlçede bulunan halk ekmek fabrikasında yenileme çalışmaları yapan Halkapınar Belediyesi, Taşra Mahallelerde yol bakım, yol genişletme ve yeni yollar açma çalışmaları da gerçekleştirdi. Bu kapsamda Yeşilyurt Mahallesi, Osmanköseli Mahallesi ve Manevra mevkiinde yol çalışmaları yapıldı.

Dedeli mahallesinde menfez çalışmalarını da tamamlayan Halkapınar Belediyesi, ilçeye bir de kapalı Pazar alanı kazandırarak geçtiğimiz haftalarda hizmete açtı.

-Şehiriçi Minibüs Hattı Hizmete Sunuldu-

Halkapınar ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinden bu yana yapılan en önemli hizmetlerden birisi de ilçede şehiriçi minibüs hatlarının hizmete sunulması oldu. Bunun yanı sıra belediye hizmet araçlarına yenilerini ekleyen Halkapınar Belediyesi, çöp konteynerlarında bakım ve dezenfekte çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor. İlçe merkezinde bulunan çocuk parklarında yenileme, düzenleme ve tadilat çalışmaları, camilerde ve cadde-sokaklarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarının düzenli olarak yapılması da Halkapınar halkının memnun olduğu hizmetler arasında yer alıyor.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster