Ana Sayfa EREĞLİ 13 Ağustos 2024 176 Görüntüleme

Ereğli’de Polis ve Jandarma’nın Haftalık Asayiş Uygulamaları Paylaşıldı

kardesleryaziicimasa

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Ereğli genelinde geçtiğimiz bir hafta içerisinde yaptıkları uygulamalar raporu paylaşıldı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalarda;

-Haklarında farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 17 şahıs, ifadeden dolayı aranan 9 şahıs, adli para cezasından dolayı aranan 3 şahıs olmak üzere toplam 29 aranan şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların 3 tanesinin cezasının 5-10 yıl arasında, 1 tanesinin cezasının da 10 yıl üzerinde olduğu tespit edildi.

-Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları 7 ayrı narkotik uygulamasında 14 şüpheliye işlem yapılırken, 2 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan uygulamalarda  9,61 gr metamfetamin maddesi, 9,76 gr sentetik kannabinoid maddesi, 179 adet sentetik ecza hap maddesi, 15,15 gr esrar maddesi ele geçirildi.

-Ereğli ilçe emniyet müdürlüğü KOM ekipleri tarafından yapılan bir uygulamada ise 10,5 litre kaçak alkol ele geçirildi. 1 kişiye işlem yapıldı.

-Şehiriçi asayiş uygulamalarını da sürdüren emniyet ekipleri, yaptıkları uygulamalarda 8 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 5 adet bıçak ele geçirdiler. Lunaparkta kumar oynadığı tespit edilen 1 şahıs ve iş yeri sahibine işlem yapıldı.

 

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan uygulamalarda;

-Haklarında farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 6 şahıs, ifadeden dolayı aranan 6 şahıs olmak üzere toplam 12 aranan şahıs yakalandı.

-Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından DEAŞ Terör örgütü üyesi 1 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.

-Jandarma tarafından yapılan narkotik uygulamasında da 1 şüpheliye işlem yapılırken, uygulamalarda 6 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster