Ana Sayfa EREĞLİ 21 Ekim 2024 103 Görüntüleme

Ereğli’de Çeşitli Nedenlerle Araması Bulunan 21 Kişi Yakalandı

kardesleryaziicimasa

Ereğli ilçe emniyet müdürlüğü ve Ereğli ilçe jandarma komutanlığı ekiplerinin geçtiğimiz 1 hafta içerisinde gerçekleştirdikleri uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yakalandı.

-Polis Ekiplerinin Uygulamaları-

Ereğli ilçe emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda, haklarında farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 9 şahıs, ifadeden dolayı aranan 4 şahıs olmak üzere toplam 13 aranan şahıs yakalandı. Yine emniyet ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet kesici alet ele geçirildi.

Narkotik ekiplerinin yaptığı 3 ayrı uygulamada ise 4 kişiye işlem yapıldı. Ayrıca yapılan uygulamalarda 8,86 gr metamfetamen maddesi, 9 adet sentetik ecza hap maddesi, 2,76 gr sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi.

-Jandarma Ekiplerinin Uygulamaları-

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yaptıkları uygulamalarda ise haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi ile ifadeden dolayı aranan 4 kişi olmak üzere 8 kişi yakalandı.

KOM ekiplerinin yaptıkları uygulamalarda da 350 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak 2 kişiye işlem yapıldı.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster