Ana Sayfa EREĞLİ 3 Mayıs 2022 249 Görüntüleme

MHP Ereğli İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma Programı Düzenlendi

kardesleryaziicimasa

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe Teşkilatı, parti binasında bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşma programına, AK Parti Konya milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, AK Parti Konya İl Bakan vekili, AK Parti Ereğli ilçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP Belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, konuşmasında Cumhur İttifakının kararlılıkla yoluna devam edeceğine vurgu yaptı ve Ereğli’de Cumhur İttifakının belediye başkanına sahip çıkacaklarının altını çizdi. Musa Yılmaz, konuşmasında şunlara yer verdi: “Ereğli Belediye Başkanı, Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanıdır. Milliyetçi Hareket Partisi de Cumhur İttifakının bir paydaşıdır. Belediye başkanımı, göreve geldiğinden bu yana birçok projeye ve çalışmaya imza atmıştır. MHP teşkilatı olarak, her şart ve halde belediye başkanımızın yanındayız. Dolayısıyla da Cumhur İttifakının yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, konuşmasında, Türkiye’nin güçlü bir devlet olmak zorunda olduğuna dikkat çekerek; “Atalarımızın bizlere miras bıraktığı güçlü devlet olmanın sorumluluğunu taşımak zorundayız” dedi.

Etyemez, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Pandemi, ardından küresel kriz ve onun da ardından Rusya-Ukrayna savaşı nedeni ile tüm dünya olarak zor günler geçiriyoruz. Hiçbir ülkede savaş olmasını istemiyoruz. Atalarımızın yaptığı gibi, bugün de biz barışın temsilcisi ve sağlayıcısı olarak kilit önem taşıyoruz. 3 kıtada hüküm sürmüş atalarımız, Türkiye’ye güçlü bir devlet olma sorumluluğu yüklemiştir. Anadolu, geçmişte olduğu gibi bugün de mazlum milletlerin sığındığı topraklar olmuştur. Balkanlarda, Orta Asya’da, Ortadoğu’da sıkışan milletler bize sığınıyor İşte bu yüzden Türkiye Cumhuriyeti güçlü olmak zorundadır. Cumhur ittifakının temel hedefi de güçlü Türkiye’dir” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise, konuşmasında, gerçekleştirdikleri çalışmalara ve başlattıkları projelere değindi. Akhüyük termal tesislerinde istenilen sıcaklığa ulaşmak için MTA tarafından çalışmaların devam ettiğini kaydeden Oprukçu, Taşevler’de yapılan restorasyonlara da değindi ve “Ereğli’ye Oğuz Ata Sosyal Tesislerini kazandırdık. Şimdi de, Korkut Ata Sosyal tesislerini kazandırmak için restorasyon çalışmalarımız sürüyor” dedi.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster