Ana Sayfa EREĞLİ 10 Kasım 2022 215 Görüntüleme

Ereğli’de Meydana Gelen 7 Ayrı Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı

kardesleryaziicimasa

Konya’nın Ereğli ilçesinde farklı zamanlarda meydana gelen hırsızlık olayının şüphelileri, gerçekleştirilen uygulama ve çalışmalarla yakalandı.

Ereğli Mimar Sinan Mahallesinde bir dükkandan 28 adet parfüm çaldıkları tespit edilen F.G. ve N.G., Ereğli’de farklı zamanlarda gerçekleştirilen inşaat teleskobik demirlerinin çalınması olayının şüphelileri oldukları tespit edilen S.C. ve C.D., farklı zamanlarda meydana gelen hırsızlık olaylarının şüphelisi olduğu tespit edilen M.Y.K., Hıdırlı Mahallesinde bir bahçeden römork hırsızlığının şüphelisi oldukları tespit edilen M.G. ve A.G., Ereğli’de meydana gelen telefon hırsızlığı olayının şüphelisi olduğu tespit edilen İ.K. yakalandı. Yakalanan şüphelilerden M.Y.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, Alparslan Türkeş Bulvarı’nda polis ekiplerini görünce kaçmaya başlayan ve kovalamaca sonucu yakalanan motosikletin çalıntı olduğu tespit edildi. Motosiklete el koyan ekipler, motosiklet sürücüsüne cezai işlem uyguladılar.

Kazancı Mahallesinde bir ikametin önünden lavabo ve klozet çaldıkları tespit edilen şahıslar da yakalanarak gözaltına alındı.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster