Ana Sayfa TÜRKİYE 5 Aralık 2022 317 Görüntüleme

Yine Bir Sahte Hoca ve Sözde Cin Çıkarma Hikayesi

kardesleryaziicimasa

Cin çıkarmak bahanesi ile genç kızla defalarca ilişkiye giren sahte hoca gözaltına alındı.

Ankara’da sahte hoca skandalı yaşandı. 57 yaşında olduğu öğrenilen ve kendisini cinci hoca olarak tanıtan Murat Y., psikolojik sorunları olana 19 yaşındaki kızı ve ailesini, kızın içine cin girmiş diyerek kandırdı. Genç kıza, kendisi ile ilişkiye girmesi halinde cinlerin çıkacağını, aksi durumda delireceğini söyledi ve genç kızla defalarca ilişkiye girdi. Aileden de, dua karşılığı diyerek 20 bin lira aldı. Olay, genç kızın ihbarı üzerine ortaya çıktı.

İddiaya göre Aileyi ve kızı, içine cin kaçtığına ikna ettikten sonra sık sık eve gelip giden sahte hoca M.Y., her seferinde kız ile yalnız kalması gerektiğini ve dua okuyacağını söyleyip aileyi dışarı çıkarıyordu. Kızın, okuduğu dualarla düzeleceğini söyleyen sahte hoca, her seferinde de aileden para alıyordu.

-Kız Yaşadıklarına Dayanamayıp Şikayetçi Oldu-

Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan 19 yaşındaki M.Y., Murat Y.’nin kendisini istismar ettiğini ve bu durumu ailesine söylemesi hainde babasını öldürmekle tehdit ettiğini söyledi. Sahte hoca Murat Y.’nin, her seferinde, olağanüstü güçlerinin ve cinlerinin olduğunu, kızın içindeki cinleri kendisinin çıkarabileceğini, bunun için de kendisi ile cinsel ilişkiye girmesi gerektiğini söylediği ortaya çıktı.

Sahte hoca Murat Y.’den şikayetçi olan 19 yaşındaki kız ifadesinde, “Murat Y. bu şekilde benimle 4-5 defa ilişkiye girdi. Cinsel birliktelik öncesinde cebindeki bıçağı çıkararak ‘bana karşı gelirsen aileni öldürürüm, seni de öldürürüm. Bizim yaşadıklarımızı anlamasınlar diye ailene karşı iyi görüneceksin, ailenin bilgisi olursa da inkar et’ dedi. Benimle görüşme talepleri devam etti. Tüm bunlara dayanamayarak şikayetçi oldum” şeklinde konuştu.

Savcılık tarafından kızın babasına ‘Dinî inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık’ suçundan 10 yıla kadar hapis, sahte hoca Murat Y.’ye ise ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 21 yıldan az olmamak şartıyla ceza istedi.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster