Ana Sayfa EREĞLİ 9 Nisan 2023 314 Görüntüleme

Konya Bağımsız Milletvekili Adayı hasan Fehmi Bıyık, Seçim Gündemini Değerlendirdi

kardesleryaziicimasa

Konya Bağımsız Milletvekili adayı Hasan Fehmi Bıyık, “Seçim Analiz” programında Mesut Şahin ve Kemal Özgenç’in sorularını yanıtladı. Milletvekili aday listelerinin YSK’ya teslim edildiği ve Ereğli’nin adaylarının seçilebilecek sıralarda yer almamasına seçmenlerin gösterdiği tepkiyi haklı bulduğunu söyleyen Hasan Fehmi Bıyık, “Adaylık açıklamamda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ereğli’ye gelerek Ereğli’ye değer verdiğini belirtmiştim ama Kılıçdaroğlu Ereğli’ye verdiği değeri tescilleyemedi” dedi.

-Ereğli Seçmeni Bilinçli Bir Seçmen. Tepkisini Ortaya Koyacaktır-

Siyasi partilerin, aday sıralamalarında Ereğli’nin adaylarına yer vermemelerine Ereğli seçmeninin tepki göstereceğini de söyleyen Bıyık; “Ereğli seçmeni bilinçli bir seçmen. Biz vatandaşlarımıza kendimizi anlatacağız. Bugün, Ereğli’de birinci sırada yer alan tek aday benim. Ben Ereğli’nin bu kimsesizliğine son vermek için bu yola çıktım. Biz, derdimiz Ereğli diyerek yola çıktım ve arkasını boş bırakmayacağız” dedi.

-Ereğli Halkından Destek istiyorum-

Ereğli halkından destek istediğini de kaydeden Bıyık, “Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanı seçiminde tercihlerini diledikleri yere kullanabilirler. Ancak milletvekilliği seçimlerinde destek istiyorum.  Ben adaylık açıklamamda da dile getirdim. Ereğli’ye seçilecek sıra veren hangi partiyse ona gidelim, ama Ereğli’ye sıra verilemezse siz de tepkinizi ortaya koyun dedim. Bugün Ereğli’nin adaylarına değer verilmedi. Bakalım, siyasi partilerimizin derdi  Ereğli mi, yoksa siyasi düşünceleri ve kendi siyasi gelecekleri mi, bakacağız” dedi.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster