Ana Sayfa EREĞLİ 13 Nisan 2023 222 Görüntüleme

Binlerce Ereğlili Büyük İftar Yemeğinde Buluştu

kardesleryaziicimasa

Ereğli Belediyesi, düzenlediği iftar yemeği ile binlerce Ereğlili’yi aynı sofrada buluşturdu.

Ereğli Belediyesi, belediye önü anıt caddesinde binlerce vatandaşın katılımı ile büyük iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, MHP Konya Milletvekili ve MHP genel başkan yardımcısı Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Esat Öztürk, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, AK Parti ve MHP Konya Milletvekili adayları ile vatandaşlar katıldı.

Belediye önünden eski itfaiye kavşağına kadar olan caddenin çift taraflı masalarla donatıldığı iftar yemeğinde konuşma yapan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 2023 seçimlerinin Kurtuluş Savaşı’na eşdeğer bir mücadele olduğunu söyledi ve Ereğli halkından Cumhur İttifakına destek istedi.
AK Part Konya İl Başkanı Hasan Angı ise yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin, geleceğe emin adımlarla yürüdüğü bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na tüm Ereğli halkının byük destek vereceğine inanıyoruz” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek: 14 Mayıs tarihinde ülkemiz ve milletimiz adına güzel sonuçları elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.
MHP Konya Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı ise, “Türk Milleti, 14 Mayıs’ta tercihini Türkiye sevdalılarından yana kullanacak. Türkiye’yi, lider ülke yapacağız” dedi.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster