Ana Sayfa EREĞLİ 3 Mayıs 2023 184 Görüntüleme

AK Parti Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti

kardesleryaziicimasa

Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av. Burhanettin Sevencan “Ak Partimizin hizmetlerle ve başarılarla dolu 21 Yıllık iktidarına dönüp baktığımızda üretime ve istihdama önemli ölçüde destekler verdiği inkar edilemez bir gerçektir “ diyerek Ereğli Organize Sanayii Bölgesindeki üretim yapan fabrikaları ziyaret etti.
Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Meclis üyeleri ile Teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretlerde Sevencan, üretim tezgahlarında mesai yapan çalışanlarla ve fabrikaların yönetim kademesiyle bir araya gelerek şunları ifade etti;” Üretime ve istihdama öncelik tanıyan 21 yıllık güçlü iktidar ve güçlü liderlik dönemine bakıldığında Organize Sanayii Bölgelerindeki her geçen gün artan fabrikaları, buna bağlı olarak artan istihdam ve üretim ile kalkınan bir Türkiye görüyoruz. Organize Sanayii Bölgelerindeki üretim çarkı sizlerin girişimci ruhu ile cesaretinizle, fedakarlığınızla dönüyor. Burada İktidarımız da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir çok sektöre olduğu gibi Organize Sanayi Bölgelerine destekleriyle üreticimizin, sanayicimizin her daim yanında oldu ve olmaya da devam ediyor. Küçük ve büyük ölçekli KOBİ’lere sağlanan kolaylıklar, istihdama dönük teşvikler ile yeni açılan organize Sanayii bölgelerimizdeki istihdamı ve ihracaat’a dönük üretim sahalarını görüyoruz. Türkiye Yüzyılına adım atarken üreten, kalkınan bir ülke olarak ekonomide istikrar ve kalkınma için Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta doğru adamla yola devam diyeceğiz. Bu noktada  ülke ekonomisine kan akışı sağlayan siz  kıymetli sanayicilerimizin ve üreticilerimizin  Cumhur İttifakı Adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için desteklerinize talibiz” dedi.
Ayrıca,14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.Dönem Milletvekilliği seçimleri ile ilgili  Ak Parti Konya Milletvekili adayı Sevencan;  “Ereğli’nin öz evladı olarak bana sahip çıkarak meclise göndereceğinize inancım tam. Konya’mızı ,Ereğli’mizi mecliste temsil hakkına sahip olunca omuz omuza verip birlikte hareket edecek ve ekonomik kalkınmada bölgesel ve yerel bazda önemli hizmetlerin altına birlikte imza atacağız “diye konuştu.

Sevencan’ın Ereğli Organize Sanayii Bölgesindeki ziyaretinden  dolayı sanayiciler ve üretim yapan çalışanlar ise “Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Allah’ın izniyle sizin gibi değerli bir ismi mecliste görmek isteriz. Genç ve dinamik bir milletvekili olarak bu memlekete çok sayıda  hizmetlerinizin olacağına inanıyoruz. Çıktığınız bu hizmet yolunda Allah sizi muvaffak eylesin “dediler.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster