Ana Sayfa EREĞLİ 4 Mayıs 2023 168 Görüntüleme

Sevencan Akhüyük ve Türkmen Mahallesinde

kardesleryaziicimasa

14 Mayıs seçimlerine geri sayım devam ederken,28.dönem Ak Parti Konya Milletvekili adayı Avukat Burhanettin Sevencan seçim bölgesindeki çalışmalarına gece gündüz dur durak demeden devam ediyor.
Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ile birlikte meclis üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri ile Teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği mahalle toplantılarında Burhanettin Sevencan, iki ayrı mahallede vatandaşlarla buluştu.

Türkmen ve Akhüyük Mahallelerinde çiçeklerle, ayağına kesilen kurbanla yoğun kalabalık tarafından güzel bir ambiyansla karşılanan Avukat Burhanettin Sevencan karşılama esnasında ,”Bu muhteşem karşılaşmalardan dolayı kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Akşam saatlerinde böylesi güzel kalabalıkları oluşturan yüreği güzel, gönlü geniş hemşehrilerime karşı sorumluluğumuz çok büyük. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Mahalle sakinlerine seslenen Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun,”14 Mayıs’ta sandığa giderek hem Cumhur İttifakı Adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hem de hemşehrimiz, Ereğli’mizin meclisteki temsilcisi olacak olan Burhanettin Sevencan’a güçlü bir destek bekliyoruz. Bu akşam buradaki havayı görüyoruz ki, sizler de bizimlesiniz. Allah sizlerden razı olsun. Ülkemizin şahlanacağı Türkiye Yüzyılına birlik ve beraberlik içinde el ele gönül gönüle gidelim inşallah ” dedi.
Gecesini gündüzüne katıp, kapı kapı, mahalle mahalle dolaşarak Ereğli’deki bütün kesimlerle bir araya gelen Ak Parti Konya Milletvekili adayı Avukat Burhanettin Sevencan, şöyle konuştu;” 21 yılda ülkeyi nereden nereye getirdik diyeceğimiz hizmetleri saysak sabaha kadar burada oluruz. Sizler, Ak Parti iktidarlarımızın eğitimden sağlığa, kalkınmadan ulaşıma, savunma sanayiinde, teknolojiye, işçisinden çiftçisine ,emeklisinden memuruna daha bir çok kesime nasıl hizmetler ortaya koyduğunu çok yakından takip ediyorsunuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her miting alanında yeni yeni müjdeler açıklıyor. Türkiye Yüzyılında bu müjdelerin ardı ardına gerçekleşeceğini hep birlikte göreceğiz. Öyle ki, daha önce verilen sözlerin nasıl tutulduğunu görüyorsunuz. O sebepten diyorum ki, istikrarı bozmayalım. Cumhur İttifakı Adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a öyle güçlü bir destek verelim ki ,inşallah ilk turda 13. Cumhurbaşkanımız olarak tekrar seçelim. Bu seçim ülkemizin geleceği adına son derece önemli bir seçim. Bir masa kurmuşlar önce 6 idi sonra 7 oldular. Bu masa etrafında ülkemiz üzerine yapılan kirli pazarlıkları görüyorsunuz, duyuyorsunuz. Vatanına sahip çıkan,  çocuklarının geleceğini düşünen bilinçli bir seçmen olarak sandıkta bunlara en güzel cevabı vereceğinizden şüphemiz yok” dedi.

Ankara’da mecliste aktif bir şekilde memleket meseleleri için mesai harcayacağını vurgulayan Sevencan ;” 11.sıradan milletvekili adayı olarak burada huzurunuzdayım. Ben inanıyorum ki, sizler bu kardeşinizi Ereğli’nin yarınları için 14 Mayıs’ta meclise göndereceksiniz. Sizlerin duruşuna ve samimiyetine hiç şüphem yok. O sebeple kendimi önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum “diye konuştu.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster