Ana Sayfa EREĞLİ 5 Mayıs 2023 179 Görüntüleme

AK Partili Sevencan Buğday Pazarını ve Eski Sanayiyi Ziyaret Etti

kardesleryaziicimasa

AK Parti Konya Milletvekili adayı Burhanettin Sevencan, seçim çalışmaları kapsamında eski sanayi ve buğday pazarı bölgesini ziyaret etti. Eski sanayi sitesinde esnafları ziyaret eden Sevencan, “Eski sanayimizde üreten elleri gördükçe mutlu oluyoruz. Küçükken oyun peşinde koşturduğumuz bu sokaklarda bugün üreten sanatkarlarımızın ellerini sıkmak ve sohbetlerine ulaşmak sevindirici” dedi.

Beraberinde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve belediye meclis üyeleri ile birlikte buğday pazarını ve cuma pazarını da ziyaret eden Sevencan, ”
Ak Parti Ereğli İlçe Başkan Dursun ve Milletvekili adayı Sevencan esnaflara hayırlı işler dileklerini iletirken,sanayide esnaf Ahmet Hakkı Kılınç’ın kahvaltısına ortak oldular.
Objektiflere samimi görüntüler yansırken, esnaf Ahmet Hakkı Kılınç ise “Milletvekili adayı Burhanettin Sevencan, güler yüzlü, samimi ve aynı bizler gibi doğal, kibirlenmeyen ve bir duruşu olan değerli bir isim. Kahvaltımıza eşlik ettikleri için çok mutlu olduk. Hayırlısı ile Ereğli halkı olarak kendilerini meclise gönderelim. Memleketimize hizmet edeceğine en ufak bir şüphemiz yok. Allah yolunu bahtını açık eylesin “diyerek Sevencan’a destek sözü verdiler.
Burhanettin Sevencan,” Türkiye Yüzyılına desteklerinizle adım atalım. Sanayiide üretim çarkları daima dönsün. Siz kazanın, ülkemiz kazansın. Çocuklarımızın geleceğini birlikte tesis edelim. Ereğli ekonomisine sağladığınız katma değerden ve istihdamdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Kazancınızın bol olmasını dilerim. 14 Mayıs zaferine birlikte yürüyelim. Mecliste sizleri temsil hakkını aldığımızda sanayimiz ve sanayicilerimiz için neler yapabiliriz, sizlerle istişare ederek birlikte hizmet üretelim inşallah “dedi.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster