Ana Sayfa EREĞLİ, KONYA 4 Mart 2022 294 Görüntüleme

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener Belkaya Mahallesini Ziyaret Etti

kardesleryaziicimasa

-CHP’Lİ ABDULLATİF ŞENER BELKAYA’DA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
-ŞENER: “KİMSE GÜNDEM DEĞİŞTİRMESİN. VATANDAŞIN GÜNDEMİ EKONOMİ”
-“BÜYÜKŞEHİR YASASI İLE BİRLİKTE TAŞRADA HİZMETLER BİTTİ”

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Abdullatif Şener, partisinin Ereğli ilçe teşkilatı ile birlikte Ereğli’ye bağlı Belkaya Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Belkaya Mahallesinde kurulan semt pazarında alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile ekonomi üzerine sohbet eden Şener; vatandaşların, alım güçlerinin düştüğü yönündeki şikayetlerini dinledi. Pazarcı esnafının da, yükselen fiyatlar nedeni ile hem vatandaşın alımlarının yarı yarıya düşmesi, hem de yükselen fiyatların kar oranını düşürmesi nedeni ile zarar ettikleri şikayetlerin dinleyen Şener, “Esnaf dertli, vatandaş dertli, çiftçi dertli, hayvancı dertli. Bu da gösteriyor ki, vatandaşın gündemi ekonomi. Hükümet ise gündem saptırma peşinde” dedi.

-Belkaya Halkı Büyükşehir Yasasından Şikayetçi-

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener’e, büyükşehir yasasından şikayetçi olduklarını dile getirdiler. Büyükşehir yasası ile beldelerinin kaldırıldığını ve Konya Büyükşehir Belediyesinin mahalleye hizmet getiremediğini de dile getiren Belkayalı vatandaşlar, “belde belediyemiz elimizden alındığında ne vaatlerle geldiler ama aradan geçen 8 yılda hiçbirini yerine getirmediler. Belediyemizin yaptığı hizmetin yarısını bile yapamadılar. Büyükşehir Belediyesi, 150 km’den halen hizmet getireceğine inanarak bizi oyalıyorlar” dediler.

-Belkayalı çiftçiler ve Yetiştiriciler Maliyetlerden Şikayetçi-

Belkaya Mahallesinde üreticilerle de bir araya gelen Şener, üreticilerin , maliyet şikayetlerini de dinledi. Yem fiyatlarının son bir yılda 5 kat arttığını, akaryakıt fiyatlarına ise günaşırı büyük zamlar geldiğini söyleyen Şener, “AK Parti hükümetinin derdi hiçbir zaman üretici ve vatandaş olmadı. Bugün, yem fiyatları ve akaryakıt fiyatları ortada. Bu durum, Türk çiftçisini üretemez hale getirdi” dedi.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster