Ana Sayfa TÜRKİYE 15 Ağustos 2023 89 Görüntüleme

Türkiye’nin Birçok Kentinde Orman Yangınları Görülüyor

kardesleryaziicimasa

Türkiye’nin birçok bölgesinde çıkan orman yangınlarının bir kısmı kontrol altına alınırken, bir kısmını da söndürme çalışmaları devam ediyor.

Bolu’nun Göynük ilçesinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle büyüyen orman yangınına 1 uçak, 3 helikopter ve çok sayıda arazöz ile müdahale edildi. Yangın kontrol altına alındı.

Eskişehir’in Alpu ilçesinde çıkan orman yangınının söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Yangına 4 helikopter, 1 uçak, 5 arazöz ve 2 su tankeri ile müdahale ediliyor.

Bingöl’de ormanlık alanda meydana gelen orman yangınına da müdahaleler sürerken, müdahaleye Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler de destek veriyor.

Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Kuyucak Mahallesinde çıkan orman yangınına müdahale sürerken, Kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın ise kontrol altına alındı.

Bayburt’ta dağlık alanda çıkan örtü yangını kontrol altına alındı.

Öte yandan Denizli’ye bağlı Bademli Mahallesi yakınlarında çıkan orman yangınına müdahale sürerken, Ankara’nın Eğriekin Mahallesi yakınlarında çıkan yangın da ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

 

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster