Ana Sayfa EREĞLİ, KARAPINAR 21 Haziran 2022 289 Görüntüleme

Talha Üzer Hotamış’ta İlgi ile Karşılandı. Karapınar Organize Sanayiine Gübre Fabrikası Sözünü Tekrarladı

kardesleryaziicimasa

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı ve başkan adayı Talha üzer, seçim çalışmaları kapsamında Karapınar’ın Hotamış Mahallesinde üreticilerle bir araya geldi.

Yoğun ilginin gösterildiği yemekli toplantıda üreticilere hitaben konuşma yapan Talha Üzer, görevde oldukları 4 yılın 2 yılını pandemi ile geçirmiş olmalarına rağmen başarılı çalışmalar yaptıklarına değindi.

Görevi devraldıklarında kooperatif binasının ve petrol istasyonunun iskan ruhsatı olmadığını söyleyen Üzer, iskan ruhsatlarını aldıklarını söyledi. Görev süreleri boyunca kooperatifin sorumluluk alanlarında satış mağazalarını artırdıklarını da söyleyen Talha Üzer, “Bir tanesi de Hotamış’a olmak üzere 3 tane yeni satış mağazası açtık. İki ayrı satış mağazamızın da inşaatları ve işlemleri sürüyor. Önümüzdeki aylarda tamamlanarak faaliyetine başlayacak. Lisanslı depoculuk hizmetimizi başlattık ve üreticimizin hem lisanlı depoculuk desteklemelerinde faydalanmalarını sağladık hem de ürünlerini değerinde pazarlamalarını sağladık. Pancar söküm makinesi alarak üreticilerimizin hizmetine sunduk. Hem satış mağazalarımızla, süt toplama hizmetimiz ile ve petrol istasyonu satışlarımızla kooperatifimizin cirosunu 6 kat artırdık. Şimdi de, buradan fabrika sözümüzü yineliyorum ve Karapınar Organize Sanayi içerisinde aldığımız arsa üzerine gübre fabrikasını kuracağız. Ereğli’ye yem fabrikası, Karaman’a da sulama sistemleri fabrikasını kuracağız” dedi.

trendmasa
sitesolreklam
verayan
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster